Huom! Arvoisat jäsenet. Ottakaa kuvia tapahtumistamme sekä matkoistamme ja toimittakaa niitä kotisivujen ylläpitäjille: terttu.taajoranta@gmail.com tai teuvo.blomster@gmail.com

Uusi vuosi 2019 on avattu, toivotaan että tästä vuodesta tulee Oikein Hyvä Vuosi ;0).

18.2.2019 Polliisilla oli taas sanomista pariskunnan liiasta hurjastelusta maanantaikerhossa.

18.2.2019 Oli siinä monenlaista mummoa maanantaina kerhossa esittelemässä itseään. Ja yksi komea pappa.

18.2.2019 Ranttalit Oulun Eläkeläisistä kävivät ilahduttamassa kerhoporukkaa neljällä eri tanssilla. Kyllä se on upean näköistä, kun sen osaa.

11.2.2019 Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas Olli Kohonen kävi kertomassa sotekuulumisia liittyen yleensä vanhustenhoitoon tai oikeammin hoitamatta jättämiseen sekä uuden maakuntamallin vaikutuksesta vanhusten hoitoon, jos se valmistuu joskus semmoisena kuin hallituksemme herrat ja rouvat ovat suunnitelleeet.

11.2.2019 Ladyt kaipasivat kovasti Elmeriä maanantaikerhossa

4.2.2019 Äijäbaletin pojat kävivät esiintymässä maanantaikerhossa. Upeat esitykset ja asut. Ja musiikki oli varmaan jostain Joutsenlaulusta, niin komeasti se soi.

4.2.2019 Vaatteitakin vaihdettiin esitysten välissä, niinkuin isot starat konsanaan. Kyllä tykättiin!!!

28.1.2019 Maanantaikerhon porukkaa ilahduttivet myös Senioritanssijat kolmella rivitanssilla. Puketuminen oli viimeisen päälle, farkut, ruutupaita ja hienot hatut.

28.1.2019 Maanantaikerhossa Iltaruskon pojat kajauttivat kaksi komeaa laulua Pentti Kellokosken säestäessä.

Maanantaikerhossa 21.1 Pentti Kiiskinen kävi esittelemässä yhtenä lajina senioriliikuntaan luistelu mahdollisuutta. Ken vain pysyy jäällä pystyssä, Pakkalan tekojäällä siihenkin liikuntaan on mahdollisuus olemassa.

Yhdistyksen Maalari kerho on myös pyörähtänyt käyntiin ja torstaina 17.1 oli kerhohuone hyvin "naisitettu". Paikalla oli kuusi yhdistyksen käsityöläistä, opettajanaan Tarja Kentala (taain oikealla). Alakuvassa ryhmän töitä, jotka, ,,,,,

,,,,, ovat nii`in kauniita. Kiva että tässäkin kerhossa porukka vain lisääntyy lisääntymistään. ;0)

Maanantaikerhossa 14.1 oli taas kerran niin kiva nauttia omasta hyvästä ohjelmasta. Yhdistyksen naiskuoro Virkeät lirutteli heleästi kuin linnut, keväisiä kauniita laulujaan Pentti Kellokosken säestämänä. Puukorva pitää olla, ellei nämä laulelot mieltä lämmitä. .....

..... Pentti Hirvelä on yksi aktiivisimmista kerhossa kävijöistä ja tällä kertaa hän oli liikkeellä jopa esiintymismielellä. Syykin tuli selville, kun kuultiin että hän oli täyttänyt ihan lähiaikoina 90-vuotta. Pentti lauloi väen kuultavaksi Heinäpää humpan ja myös kupletin, jotka esitykset sai porukan taputtamaan tosi raikuvasti. ... Onnittelut Pentille. ....

..... Päivän sketsissä oli mitä todennäköisimmin "hölmöläis ämmät" liikkeellä, kun vaikutti ettei kaikissa ullakkokamareissa valot palaneet. Soutivat veneellä ilman airoja ja etummaiset eteen päin ja taaimmaiset taakse päin. Eihän se pulukka mihinkään liikkunut ja kun lopuksi poistivat veden veneestä pohjatapin irroittamalla, kaaosshan siitä oli lopputulemana. Katsojilla oli hauskaa, varmaan myös soutajillakin. ;0))

Kuoroharjoitukset alkoi perjantaina 11.1 ja väkeähän oli paikalla tuvan täydeltä. Toivomus kuitenkin on, jotta lisää laulajia tarvitaan. Siis, tervetuloa uudet laulajat reippaaseen joukkoon. ;0)

Liikunta ja senioritanssiporukka aloitti puuhailunsa keskiviikkona 9.1 ja paikalle oli saapunut runsain mitoin liikkujia. Ilman suurempaa käskytystä, porukalla nousi kännyt nätisti pystyyn. Onhan he nii`in kilttiä porukkaa. Tästä on hyvä jatkaa kevättä eteenpäin kohti toivottavasti lämmintä kesää. ;0)

Urheilutalon kuntosali 2:ssa kävi tiistaina 8.1 sellainen kuhina jotta, alta pois! Vanha sananlasku sanoo että, "vierivä kivi ei sammaloidu" ja totta vieköön, tämä porukka pitää kivet sileenä. ;0)

Vuosi 2019 naksahti kivasti käyntiin, kun maanantaikerhoon 7.1 oli saapunut runsaasti ihmisiä. Väki kuunteli tarkasti, jopa muistiinpanoja väsäten, seuratessaan projektipäällikkö Helena Liimataisen esitelmää sote ja maakunta uudistuksesta. Liimatainen valotti kunnan ja eri järjestöjen välistä yhteistyömahdollisuutta tulevaisuuden terveys- ja muiden palvelujen toteuttamisessa. ...

.... Kerhon ohjelma koostui pitkälti oman väen esityksistä. Kuvassa laulelee heleästi lauluryhmä "leidit", säestäjänään Pentti Kellokoski. Tästä se vuosi lähtee mennä jollotteleen. ;0)