Huom! Arvoisat jäsenet. Ottakaa kuvia tapahtumistamme sekä matkoistamme ja toimittakaa niitä kotisivujen ylläpitäjille: terttu.taajoranta@gmail.com tai paula.happari@gmail.com

Uusi vuosi 2018 on avattu, toivotaan että tästä vuodesta tulee Oikein Hyvä Vuosi ;0).

19.2.2018 Kaltio-lehden päätoimittaja Paavo J. Heinonen kävi kerhossamme kertomassa Kaltio-lehden alkuvaiheista aina tähän päivään asti. Hän itse on ollut Kaltion päätoimittajana vuodesta 2010.

16.2.2018 Kuoroharjoitusten lomassa juhlimme Raijan 25-vuotispäivää kukin, kortein ja ennenkaikkea mieskuoron esittämällä upealla laululla. Niin ja oli meillä kakkukahvitkin. Päivi oli taas leipassut 2 komeaa ja tosi hyvää täytekakkua.

12.2.2018 Kalevi Ilkka kävi laulattamassa kerholaisia kitaralla säestäen. Lisäksi hän esitti tosi kauniin balladin Veljeni tuuli ja hauskan kappaleen, joka kertoi unista. Enemmänkin olisimme kuunnelleet, mutta aikataulu ei valitettavasti riittänyt tällä kertaa enempään.

12.2.2018 Inkeri Hietanen Muistiyhdistyksestä vieraili kerhossamme kertomassa meille kaikille niin tärkeästä muistiasiasta. Miten säilytämme ja huollamme muistia vielä varttuneemmallakin iällä.

Mies, ääni ja kitara. Ari Vaalamo kävi ilahduttamassa meitä kerhossa maanantaina 22.1.18 komealla soitolla ja laululla.

Kunnossa kaiken ikää! Arvi jumppauttaa kerholaisia.

Vuoden 2018 ensimmäinen kerho aloitettiin komeasti Paulan ja Osmon esittämällä oopperalla Kantakirjatamma, johon yleisökin pääsi osallistumaan.

Johtokunta päätti toimintavuoden kokoustamalla 18.12 ja kukittamalla sekä sihteerimme Paula Häppärin, että puheenjohtajamme Veikko Kettusen. Kukkaset ja halit tarjoili yhdistyksemme varapuheenjohtaja Maija Nurminen. Molempien puheenjohtajien komenteina saatiin kuulla, kuinka yhdistyksen asiat ollaan saatu hoidettua kuluneen vuoden aikana hyvässä ja myös lämpöisessä yhteishengessä. Eikä yhteistä kokoontumista tähän aikaan vuodesta, etteikö toivoteltais Kaikille Oikein Hyvää Joulua ja Rattoisaa Uutta Vuotta 2018. ;0)

11.12 Vietettiin yhdistyksen vuoden viimeistä maanantaikerhoa puurojuhlan merkeissä. Porukkaa kokoontui salin täydeltä ja tunnelma oli kuten asiaan kuuluu, tosi hilpeä. ....

... Ohjelmallisen osion aloitti senioritanssiryhmä, tanssahdellen kaksi tosi kaunista tanssiesitystä. ....

.... Virkeät jatkoi kauniilla jouluisilla lauluillaan ja kutsui myös puurovieraat yhteiseen laulantaan. ...

... Iltaruskon lauluesitykset on aina mieluisaa kuultavaa, ne vaan on niin hyviä, ei niitä esityksiä tartte millään korusanoilla kuoruttaa. ...

... Emännät oli keitelleet niin makoisat puurot, jotta eipä tule mieleen milloin viimeksi on saanut noin hyvää riisipuuroa. Kiitos kamalasti. .....

... Näkyi maistuvan puuro tässäkin pöydässä. Pöydän toisessa päässä kuovittiin jo lautasen pohjia, ennen kuin toisessa päässä ehdittiin aloittaakaan. Minkäs sille voi, niin hyvää se oli. Päälle kun vielä hörpittiin torttukahvit, niin kyllä kelepasi. Väki kiittää kaikkia vuoden aikana touhussa mukana olleita ja toivottelee oikein kivaa joulun odotusta sekä koko ensi vuottakin. ;0)