Huom! Arvoisat jäsenet. Ottakaa kuvia tapahtumistamme sekä matkoistamme ja toimittakaa niitä kotisivujen ylläpitäjille: terttu.taajoranta@gmail.com tai teuvo.blomster@gmail.com

Uusi vuosi 2019 on avattu, toivotaan että tästä vuodesta tulee Oikein Hyvä Vuosi ;0).

31.5.2019 vietimme Kympissä pitkäaikaisen yhdistyksemme jäsenen ja aktiivisen kuorolaisen Marjatta Rintalan syntymäpäiväjuhlia suurella joukolla. Tarjottavaa oli Päivi loihtinut niin paljon, että varmasti riitti kaikille. Oli voileipäkakkuja, täytekakkuja , kahvikakkua ja vielä pikkuleipiä. Hyvältä maistui kahvin kera. Marjatan sukulaiset olivat toivoneet kuorojen esiintyvän, joten kaikki meidän kuorot lauloivat siellä Ahti Seppin johdolla. Hyvin mahduttiin, vaikka välillä olikin aika tiivis tunnelma, koska oli niin sateinen päivä, ettei ulkona voinut olla.

Senioritanssijoiden ja liikunnan kauden päättäjäisiä vietettiin kesäkoti Kympissä Hietasaaressa 27.5.2019. .....

.... Sää suosi juhlijoita ja iloinen puheensorina kuului koko pihapiirin alueella. ...

.... Salaattia, makkaroita, patonkia ja kakkukahveja riitti kaikille. Vielä kun Suomi oli voittanut edellisiltana jääkiekon MM kultaa, jutun tynkää riitti koko päivän ajan. ;0)

22.5.2019 Kesäkoti Kymppi on saanut ahkerien talkoolaisten voimin uuden komean maalipinnan. Kyllä nyt kelpaa kesäpäiviä viettää siellä. Maali on oikeasti vihreä, mutta puhelin vääristää noita värejä niin paljon, että näyttää harmaalta.

22.5.2019 Keväiset siivoustalkoot Kympissä. Oli kyllä mukava talkoilla, kun sattui lämmin ja aurinkoinen päivä. Marja-Leena ja Aimo lastaamassa risuja peräkärryyn kaatopaikalle vietäväksi.

Tässä vielä Kympin kuva eri suunnalta.

22.5.2019 Hilkka pesemässä tuoleja, etteivät vierailijat sotke vaatteitaan.

Aira jynssäämässä miesten vessaa,

22.5.2019 Arvi, Pekka ja Seppo siirtämässä ylimääräisiä tavaroita varastoon.

Eila ja Erkki pihan haravointihommissa.

22.5.2019 Kympin pikkukamari suorastaan hohtaa puhtauttaan, kun Maija, Hilkka ja Sivi oikein panivat luutut heilumaan.

Lisää talkooporukkaa tulossa. Hilkka ja Erkki suunnittelevat, mitä tekisivät.

22.5.2019 Katos menee vauhdikkaasti paikoilleen, kun miehet yksissätuumin oikein yrittävät. Vähän meinasi tuuli riepotella pressua, mutta hyvin miehet onnistuivat laittamaan sen paikoilleen.

Sisällä tuvassa emäntä Päivi keittää makkarapotut ja kakkukahvit talkoolaisille palkaksi kovasta työstä. Keitto maistui kyllä niin hyvältä pitkän aamun jälkeen, kun nälkä jo vähän kurni suolissa.

13.5.2019 vietimme kerhossa äitienpäivää. Pari ämpäriä ruusuja odottamassa äitejä kuoron poikien kukitettaviksi.

13.5.2019 Tuomirovasti Satu Saarinen äitien (ja yhden isän) kanssa kakkukahveilla.

13.5.2019 Tuomiorovasti Satu Saarinen puhui kauniisti äideille ja kertoili omista vahvoista mummoistaaan ja äidistä, jotka kaikki ovat vaikuttaneet hänen elämäänsä ja olleet tukena aina tarvittaissa.

13.5.2019 Äitejä ja isiäkin oli runsaslukuisina paikalla nauttimassa lasten ja Iltaruskon lauluesityksistä ja kakkukahveista.

13.5.2019 Lisää äitejä nauttimassa kakkukahveista.

6.5.2019 Maanantaina kerhossa vierailivat maahanmuuttajataustaiset Bouchra, Nuran ja Anastasia Elinan johdolla. Elina työskentelee Puolivälinkankaalla maahanmuuttajanuorten parissa. Nuoret kertoivat taustastaan ja Suomeen tulostaan ja olipa heillä mukanaan perinteisiä pukujakin, joita naiset käyttävät heidän kotiseuduillaan.

5.5.2019 Walon tanssien reippaat emännät keittelivät kahvit ja paistoivat pannarit tanssiväelle, jota olikin liikkeellä niin runsaasti, että meinasi pannaritkin loppua. Selvittiin kuitenkin kunnialla ja tanssijat olivat tyytyväisiä hyviin pannarikahveihin.

5.5.2019 Tuomo Jussinniemi täytti pyöreitä vuosia 29.4.2019. Juhlimme Tuomon kanssa Walolla 5.5 tanssien ja kakkua syöden. Veikko ojensi Tuomolla adressin pienen puheen saattelemana.

29.4.2019 Tarmon Pohjan Akat kävivät tanssimassa maanantaikerhossa ihanan valssin Tahdon tanssia kanssasi valssin.

Ja sitten vähän reippaaampaa Jenkkakahvojen merkeissä.

25.4.2019 Valkean kesäkadun Tanssitapahtumassa yhdistyksemme Senioritanssijat kävivät tanssailemassa kaksi rivitanssia.

22.4 Tanssahdeltiin taas Walolla lämpimän keväisen kelin vallitessa. Keittiön reippaat tyttäret piti huolen, että makeat pannarikahvit oli jälleen kerran tanssiväen nautittavissa. .....

.... Porstuvan uuttera järkkäriporukka huolehti väen turvallisuudesta tuttuun tyyliinsä ja siunautuipa välillä jutustelutuokioitakin heidän kanssaan, jotka tanssin pyöretistä ehtivät läppää heittämään. Homma toimii hienosti, kun sekä keittiössä, että järjestysmies puolella on kokeneet ammatti-ihmiset hommia hoitamassa. ;0)

5.4.2019 perjantaina juhlimme kuoroharjoitusten tauolla Terttu Pulkkisen, Paula Häppärin ja Erkki Kukkosen syntymäpäiviä. Yhteensä tuli vuosia täyteen 235. Tarjolla oli voileipä- ja täytekakkua kahvin kera. Koko kuoroporukka lauloi Ystävälle laulun ja Iltarusko onnitteli myös laulaen.

Maanantaina 1.4.2019 Pidettiin yhdistyksen myyjäiset. Heti kun pommasi eteisaulasta tupaan, pääsi rulluuttaan rulettia. Pöytä notkui palkintoja ja kun kohalle sattui, sai voiton kainaloon. Eikä voitto ollut mitään aprillia vaikka olikin aprillipäivä. Siis tavaraa puhtaana kainaloon. ....

... Rulettipöytää vastapäätä, rönsyili runsas arpajaisvoittojen pöytä. Arpoja möi aina niin iloiset kauppiaat, vaikka nyt onkin jotain vakavampaa jutun aihetta???....

.... Ruoka teki kauppansa, onhan niin edullista ja tietenkin aina niii´iin hyväää......

...... Ahkerat kätöset oli kutoneet niin somia sukkia, jotta kauppansa teki nekin. Ne oli taas niin mukavat myyjäiset ;0))