Liikunta ja senioritanssi.
Harjoitukset Oulun Urheilutalon Peilisalissa keskiviikkoisin klo.12:00 - 15:00

Kaikille yhteinen noin tunnin mittainen joko musiikillinen -, tai ilman musiikkia pidettävä jumppa/venyttelyharjoitus liikutaan klo.12:00 alkaen.
Jumpan ja venyttelyt ohjaa omasta väestä kurssitetut tutut ihmiset. 

Senioritanssin harrastajat jäävät jumpan jälkeen noin kahden tunnin ajaksi harjoittelemaan tanssiohjelmia. Senioritanssin harrastus ei ole pelkkää tiukkaa harjoittelua esityksiä varten, ei toki, se on myös hauskaa yhdessäoloa kevyen tanssahtelun ja jutustelun merkeissä. Samoin kuin liikunnassa, senioritanssien ohjaajina toimii omaa väkeä. 

Senioritanssijat kaipaavat uusia ihmisiä joukkoonsa, etenkin miehiä toivotaan lisää hauskan harrastuksen pariin.

Keskiviikoina liikuntasalin täyttää iloinen porukka, joka vilkkaan kuulumisten vaihdon jälkeen aloittaa kaikille -, omaan kuntoonsa nähden sopivan liikuntatuokion. Ihminen tarvitsee hyvään elämään liikkuvuutta, voimaa, tasapainoa ja ennen kaikkea hyviä sosiaalisia suhteita. Sitä kaikkea yhteinen liikuntatuokio meille tarjoaa.

Senioritanssi lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja on heuskaa. Välillä tansahdellaan pienemmällä ryhmällä ja väliin taas koko parketti on täynnä iloisesti pyörähteleviä ihmisiä.

Yhdistyksen kuntosalivuoro.
Oulun Urheilutalon Kuntosali 2:ssa.
Tiistaisin klo. 13:45 - 14:45

Tiistai on voiman hankinta päivä ja voimaahan kertyy, kun nitkutellaan kuntosalin vempaimia niin jaloilla, käsillä, kuin muillakin vartalon eri lihaksilla suuntaan jos toiseenkin.

Liikuntajaoston yhteyshenkilö:
Arvi Kostekivi
044 3080661
arvikostekivi@hotmail.fi